Kolrābju un redīsu salāti



Sastāvdaļas:

 Salātiem: 

2 nelieli kolrābji
1 saldskābi āboli
150 g redīsu
1 garais gurķis 
Mērcei:
90 g bezpiedevu jogurta
1 citrona miziņa
2 ēd. k. citrona sulas
1 tējk. medus
50 g sakapātu valriekstu
Sāls, pipari
Svaigas dilles
Pagatavošana:
1. Kolrābjus, redīsus un ābolus sarīvē ļoti plānās šķēlītēs.
2. Gurķi pārgriež četrās daļās, izņem sēklotni un sagriež gabaliņos.
3. Visus sagrieztos dārzeņus liek bļodā un apslaka ar citrona sulu
4. Gatavo mērci: bļodiņā sakuļ jogurtu ar citrona miziņām un sulu, medu, sāli, pipariem un sasmalcinātām dillēm. Daļu diļļu pataupa rotāšanai. 
5. Dārzeņus pārlej ar mērci un izcilā. Pārkaisa ar sadrupinātiem valriekstiem un sasmalcinātām dillēm
Ēd laimīgs!
Ilze

Komentāri

Populāras ziņas