Pērļu grūbas ar dārzeņiem un vistas gaļas kroketes
Sastāvdaļas:
Vistas gaļas kroketes:
800g malta vistas gaļa
3 ķiploka daiviņas
sāls, pipari
Grūbām:
2 x 125g paciņas pērļu grūbas
2 šalotes sīpoli
2 zaļie kabači
1 čili pipars
10 saulē kaltēti tomāti eļļā
Vistas gaļas kroketes:
800g malta vistas gaļa
3 ķiploka daiviņas
sāls, pipari
Grūbām:
2 x 125g paciņas pērļu grūbas
2 šalotes sīpoli
2 zaļie kabači
1 čili pipars
10 saulē kaltēti tomāti eļļā
Pagatavošana:
1. Vistas malto gaļu samaisa ar ķiploka spiedē izspiestiem ķiplokiem, sāli un pipariem. Saslapiniet rokas ar aukstu ūdeni un izveidojiet mazas bumbiņas
2. Grūbas izvāriet kā norādīts uz iepakojuma
3. Pannā ielejiet olīveļu un sacepiet kroketes zeltaini brūnas
4. Otrā pannā ielejiet olīveļļu un apcepiet sasmalcinātus sīpolus, čili un ķiploku. Tad pievienojiet sagrieztus kabača gabaliņus un turpiniet cept, ja nepieciešams pielejiet nedaudz ūdens un zem vāka pasutiniet, bet tā, lai kabacis nav par mīkstu. Pievienojiet savas iecienītās garšvielas: provansas vai mocarella sieram un tomātiem
5. Bļodā ieberiet grūbas, pievienojiet apcepto kabaci un sagrieztus saulē kaltētus tomātu gabaliņus. Visu sajauciet
6. Pasniedziet grūbas kopā ar gaļas kroketēm
Ēd laimīgs!
Ilze
Komentāri
Ierakstīt komentāru