Citrusaugļu mafini
Man mājās bija citronu džemu, kuru izmantoju šajos gaisīgajos mafinos. Variet pielikt apelsīnu džemu
12 mafini
Sastāvdaļas:
3 lielas olas
110 g cukura
100 ml piena
100ml vīnogu kauliņu eļļas
200g kviešu miltu
50g pilngraudu rudzu miltu
1 tējk. cepamā pulvera (ar kaudzi)
100g citronu džema
3 lielas olas
110 g cukura
100 ml piena
100ml vīnogu kauliņu eļļas
200g kviešu miltu
50g pilngraudu rudzu miltu
1 tējk. cepamā pulvera (ar kaudzi)
100g citronu džema
Pagatavošana:
1. Olu dzeltenumus kopā ar cukuru saputo
2. Olu baltumus sakuļ stingrās putās
3. Bļodā pie sakultajiem olu dzeltenumiem, pievieno pienu, eļļu džemu un samaisa. Iesijā miltus un cepamo pulveri. Samaisa. Tad viegli iecilā sakulto olu baltumu. Mafinu papīrīšus liek cepamformā un iepilda mīklu. Cep 180C 20 minūtes
Ēd laimīgs!
Ilze
Komentāri
Ierakstīt komentāru