ANZAC cepumi
Anzac ir klasiski Jaunzēlandes cepumi. Drupeni un kraukšķīgi!
Sastāvdaļas:
13 cepumiem
115g kviešu miltu
115g auzu pārslas
115g kokosriekstu skaidiņu
115g cukura
1 ēdamk. tumšā vai gaišā sīrupa
1 tējk. cepamā pulvera
150g kausēta sviesta
2 ēdamk. karsta ūdens
1/2 tējk. sodas
13 cepumiem
115g kviešu miltu
115g auzu pārslas
115g kokosriekstu skaidiņu
115g cukura
1 ēdamk. tumšā vai gaišā sīrupa
1 tējk. cepamā pulvera
150g kausēta sviesta
2 ēdamk. karsta ūdens
1/2 tējk. sodas
Pagatavošana:
1. Bļodā sajauc visas sastāvdaļas (izņemot sodu un ūdeni).
2. Karstā ūdenī iejauc sodu un pievieno cepum masai
3. Cepampannā ieklāj cepamo papīru un, piespiežot ar pirkstiem, no mīklas veido palielus apaļus cepumus. Man vajadzēja divas pannas. Cep cepeškrāsnī 160C 15 minūtes. Atdzesē uz restītes
Ēd laimīgs!
Ilze
Komentāri
Ierakstīt komentāru