Vīģe pildīta ar zilo sieru bekona mundierī
Šī ir sezonāla uzkoda, kad veikalu piedāvājumā ir vīģes. Ik reiz, kad pasniedzu šo uzkodu, saņēmu WOU!
Katram cilvēkam viena vīģe. Tad arī rēķiniet, cik gabalus ir jāiegādājas.
Katram cilvēkam viena vīģe. Tad arī rēķiniet, cik gabalus ir jāiegādājas.
Sastāvdaļas:
4 svaigas vīģes
4 bekona šķēlītes
50 g zilā siera
rukola
balzamiko krēms
Pagatavošana:
1. Vīģei nogriež micīti un iegriež krustiņu, kurā ieliek gabaliņu siera. Vīģei aptin bekona šķēlīti un liek cepeškrāsnī 180C uz 10 minūtēm, kamēr bekons kraukšķīgs un siers pakusis
2. Izcepto vīģi liek uz rukolas un pārlej ar balzamiko krēmu
Ēd laimīgs!
Ilze
Komentāri
Ierakstīt komentāru