Tarte ar aprikozēm

 

Sastāvdaļas:
10 aprikozes
180 g kviešu miltu
1/2 tējk. cepamā pulvera
šķipsniņa sāls
70 ml ūdens
70 ml vīnogu kauliņu eļļas
1 ēdamkarote kukurūzas cietes
100 g cukura
1 maza ola pārsmērēšanai

Pagatavošana:
1. Aprikozes nomazgā, pārgriež uz pusēm un izņem kauliņu. Liek bļodā un apber ar kukurūzu cieti
2. Citā bļodā ieber miltus, cepamo pulveri, sāli. Pielej ūdeni un eļļu. Visu saveļ bumbā. Liek uz cepampapīra un ar mīklas rulli to izveltnē apaļā formā. Pa vidu izkārto aprikozu pusītes un apber ar cukuru. Mīklas malas atloka uz vidu un maliņas apsmērē ar sakultu olu. Tartı ar cepampapīru uzliek uz cepešpannas un liek 180C cepties 20 minūtes

Ēd laimīgs!
Ilze

Komentāri

Populāras ziņas