Tarte ar aprikozēm
Sastāvdaļas:
10 aprikozes
180 g kviešu miltu
1/2 tējk. cepamā pulvera
šķipsniņa sāls
70 ml ūdens
70 ml vīnogu kauliņu eļļas
1 ēdamkarote kukurūzas cietes
100 g cukura
1 maza ola pārsmērēšanai
10 aprikozes
180 g kviešu miltu
1/2 tējk. cepamā pulvera
šķipsniņa sāls
70 ml ūdens
70 ml vīnogu kauliņu eļļas
1 ēdamkarote kukurūzas cietes
100 g cukura
1 maza ola pārsmērēšanai
Pagatavošana:
1. Aprikozes nomazgā, pārgriež uz pusēm un izņem kauliņu. Liek bļodā un apber ar kukurūzu cieti
2. Citā bļodā ieber miltus, cepamo pulveri, sāli. Pielej ūdeni un eļļu. Visu saveļ bumbā. Liek uz cepampapīra un ar mīklas rulli to izveltnē apaļā formā. Pa vidu izkārto aprikozu pusītes un apber ar cukuru. Mīklas malas atloka uz vidu un maliņas apsmērē ar sakultu olu. Tartı ar cepampapīru uzliek uz cepešpannas un liek 180C cepties 20 minūtes
Ēd laimīgs!
Ilze
Komentāri
Ierakstīt komentāru