siera kūka "Zīda pieskāriens"
Sastāvdaļas:
Pamatnei:
140g Selga cepumi
70g kausēts sviests
Pildījums:
340g zīda tofu
180g krēmsiers
150g pūdercukurs
50g kakao pulvera
1 tējk. vaniļas esences
1 ēdamk. rīsu etiķa
Pamatnei:
140g Selga cepumi
70g kausēts sviests
Pildījums:
340g zīda tofu
180g krēmsiers
150g pūdercukurs
50g kakao pulvera
1 tējk. vaniļas esences
1 ēdamk. rīsu etiķa
Pagatavošana:
1. Cepamformā 20cm ieklāj cepampapīru un ieslēdz cepeškrāsni 180C
2. Cepumus ieliek virtuves kombainā un smalki sasmalcina. Sajauc kopā ar sviestu un ieklāj cepamformā. Ar karoti saplacina un nolīdzina. Liek uz mazu mirklīti ledusskapī
3. Tofu, krēmsieru, kakao, vaniļu, pūdercukuru un rīsu etiķi ar mikseri saputo vieglā, spīdīgā masā, kuru uzklāj uz cepumu pamatnītes. Liek cepeškrāsnī un cep 30 minūtes. Atdzesē, liek ledusskapī. Vislabāk uz nakti un pasniedz. Var izdekorēt ar svaigām avenēm
Ēd laimīgs!
Ilze
Komentāri
Ierakstīt komentāru