Biešu šokolādes kūka
Ja vēlaties pagatavot sulīgu šokolādes kūku, tad izmēģiniet šo recepti.
Sastāvdaļas:
Biskvītam:
3 olas
100 g tumšā šokolāde
150 ml vīnogu kauliņu eļļas
120 g kviešu miltu
250 g cukura
200 g smalki sarīvētas vārītas bietes
2 tējk vaniļas esences
1 apelsīna miziņa, smalki sarīvēta
2 tējk. cepamā pulvera
30 g kakao pulvera
Krēmam:
200 g krēmsiera
40 g pūdercukura
Biskvītam:
3 olas
100 g tumšā šokolāde
150 ml vīnogu kauliņu eļļas
120 g kviešu miltu
250 g cukura
200 g smalki sarīvētas vārītas bietes
2 tējk vaniļas esences
1 apelsīna miziņa, smalki sarīvēta
2 tējk. cepamā pulvera
30 g kakao pulvera
Krēmam:
200 g krēmsiera
40 g pūdercukura
Pagatavošana:
1. Ūdens peldē izkausē šokolādi
2. Bļodā saputo olu dzeltenumus ar cukuru. Pievieno eļļu, vaniļu, izkausēto šokolādi, apelsīna miziņu. Iesijā miltus, cepamo pulveri un kakao. Visu kārtīgi samaisa
3. Ar mikseri saputo olu baltumus stingrās putās un iecilā biskvīta masā
4. Cepamā formā 24cm ieklāj cepamo papīru un ielej pagatavoto mīklu. Liek cepeškrāsnī 180C un cep 30 minūtes
5. Krēmsieru sajauc ar pūdercukuru un pārsmērē atdzesētu kūku. Dekorēšanai izmantojiet gatavus dekorus vai sarīvējiet tumšo šokolādi
Ēd laimīgs!
Ilze
Komentāri
Ierakstīt komentāru