Vista ar krēmīgiem makaroniem, sparģeļiem un zaļajiem zirnīšiem

 

Sastāvdaļas:
250 g makaronu
600 g vistas šķiņķīši
100 ml sausa baltvīna
100 g saldēti zaļie zirnīši
250 g svaigi sparģeļi
150 ml saldā krējuma
sāls, pipari
olīveļļa cepšanai
sauja svaigu pētersīļu rotāšanai 

Pagatavošana:
1. Makaronus uzvāra, skatoties pēc norādēm uz iepakojuma, bet tā, lai tie būtu al dente
2. Dziļā pannā ielej olīveļļu un apcep sagrieztus vistas gabaliņus, pieberiet sāli, piparus un variet pievienot kādas garšvielas pēc saviem ieskatiem (ja ir vēlme)
3. Pie vistas pielej vīnu un karsē, līdz tas ir gandrīz iztvaikojis. Pievieno saldo krējumu, zaļos zirnīšus, sagrieztus sparģeļus un iecilā makaronus. Uzliek vāku un 2 minūtes karsē. Pārkaisa ar zaļumiem un pasniedz. Ja ir vēlme, var uzrīvēt parmezāna sieru

Ēd laimīgs!
Ilze


Komentāri

Populāras ziņas