Naan maizītes
Indijas virtuvē iecienītas NAAN maizītes, kurās ēd klāt pie karija vai citiem sautējumiem. Ar šo maizīti var viegli apēst garšīgās mērces (kā saka izslaucīt šķīvi).
Sastāvdaļas:
220 g bezpiedevu jogurta
200 ml remdena ūdens
10 g cepamā pulvera
480 g kviešu miltu
1 tējk. sāls
10 ml olīveļļas
220 g bezpiedevu jogurta
200 ml remdena ūdens
10 g cepamā pulvera
480 g kviešu miltu
1 tējk. sāls
10 ml olīveļļas
Pagatavošana:
1. Miltus ar cepamo pulveri iesijā lielā bļodā
2. Pievieno jogurtu, ūdeni, sāli. Samaisa. Tad pievieno olīveļļu un samīca kamēr mīkla kļūst vijīga un nelīp pie rokām
3. Mīklu sadala 10 daļās, izveido bumbiņu un izrullē 20cm diametrā
4. Liek uz ietaukotas pannas un cep no abām pusēm zeltaini brūnas, kamēr maizītes sāk uzpūsties
Ēd laimīgs!
Ilze
Komentāri
Ierakstīt komentāru