Burkānu un baltās šokolādes mafini
Sastāvdaļas:
300 g nomizoti un smalki sarīvēti burkāni
170 g auzu miltu
220 g kviešu miltu
70 g brūnā cukura
3 olas
300 ml kefīra
150 ml vīnogu kauliņu eļļa
130 g baltās šokolādes
1 tējk. cepamais pulveris
1 tējk. sodas
šķipsniņa sāls
Glazūra:
180 g krēmsiera
80 g pūdercukura
300 g nomizoti un smalki sarīvēti burkāni
170 g auzu miltu
220 g kviešu miltu
70 g brūnā cukura
3 olas
300 ml kefīra
150 ml vīnogu kauliņu eļļa
130 g baltās šokolādes
1 tējk. cepamais pulveris
1 tējk. sodas
šķipsniņa sāls
Glazūra:
180 g krēmsiera
80 g pūdercukura
Pagatavošana:
1. Lielā bļodā sajauc abus miltus, cukuru, sāli, sodu un cepamo pulveri
2. Citā bļodā olas saputo, tad pievieno eļļu un sarīvētos burkānus un samaisa
3. Abas bļodu sastāvdaļas samaisa un iecilā sadrupinātu balto šokolādi
4. Cepeškrāsni sakarsē līdz 180C un mīklu iepilda mafinu formā, kuru izklāj ar speciāliem papīriņiem. Kopā sanāks 18 mafini. Cep 30 minūtes. Izņem no krāsns un atdzesē
5. Gatavo glazūru: krēmsieru samaisa ar pūdercukuru un apsmērē atdzisušos mafinus. Ja vēlaties, variet uzkaisīt kādus dekorus
Ēd laimīgs!
Ilze
Komentāri
Ierakstīt komentāru