Ābolu plātsmaize
Viegli un ātri pagatavojam ābolu plātsmaize
Pagatavošana:
1. Olas ar cukuru sakuļ krēmīgā masā
2. Kefīru sajauc ar miltiem, cepamo pulveri un sāli. Pievieno sakultās olas un visu sajauc viendabīgā mīklā, kurā iemaisa pusi no gabaliņos sagrieztiem āboliem. Masu ielej cepamā formā 30x20cm, kurā ieklāts ietaukots cepamais papīrs. Virsū uzber atlikušos ābolus, mandeļu skaidiņas un kanēli. Formu liek cepeškrāsnī 180C un cep 30 minūtes
Ēd laimīgs!
Ilze
Sastāvdaļas:
5 olas
250 gr cukura
320 gr kviešu miltu
300 ml kefīrs
1 tējk. cepamā pulvera
šķipsniņa sāls
4 lieli āboli
sauja mandeļu skaidiņu
2 ēdamk. kanēlis
5 olas
250 gr cukura
320 gr kviešu miltu
300 ml kefīrs
1 tējk. cepamā pulvera
šķipsniņa sāls
4 lieli āboli
sauja mandeļu skaidiņu
2 ēdamk. kanēlis
Pagatavošana:
1. Olas ar cukuru sakuļ krēmīgā masā
2. Kefīru sajauc ar miltiem, cepamo pulveri un sāli. Pievieno sakultās olas un visu sajauc viendabīgā mīklā, kurā iemaisa pusi no gabaliņos sagrieztiem āboliem. Masu ielej cepamā formā 30x20cm, kurā ieklāts ietaukots cepamais papīrs. Virsū uzber atlikušos ābolus, mandeļu skaidiņas un kanēli. Formu liek cepeškrāsnī 180C un cep 30 minūtes
Ēd laimīgs!
Ilze
Komentāri
Ierakstīt komentāru