Zemesriekstu trifeles šokolādē

 

Sastāvdaļas:
300 g žāvētu dateļu bez kauliņiem
100 g lobīti zemesrieksti bez sāls
30 g zemesriekstu sviesta
1 tējk. piparkūku garšvielu
150 g tumšās šokolādes
Pagatavošana:
1. Izvēlieties labu blenderi, kuram ir asi nazīši un lieciet malties dateles, riekstus, zemesriekstu sviestu, garšvielas. Maļ, līdz visas sastāvdaļas ir samaltas viendabīgā masā
2. Ar rokām veido mazas bumbiņas
3. Ūdens peldē izkausē šokolādi. Katru bumbiņu apvārta šokolādē un liek uz koka dēlīša. Šokolāde sacietēs un varēsiet pārlikt skaistā traukā. Ja ir vasara un virtuvē ir karsti, tad gan ielieciet ledusskapī. 
Ēd laimīgs!
Ilze



Komentāri

Populāras ziņas