Pikantā vista ar kokosriekstu pienu

 

Sastāvdaļas:

8 porcijas

1 kg vistas šķiņķīši

400 ml kokosriekstu piena

1 sakapāts vidējs sīpols

1 sakapāta čili pāksts

3 cm sarīvēta svaiga ingvera sakne

2 tējk. malta koriandra

1 tējk. maltu romiešu ķimeņu (kumīns)

1 tējk. fenheļa sēklu

1 zvaigžņu anīsa

1 tējk. kardamona sēkliņu

½ tējk. maltas kurkumas

½ tējk. melnie pipari

2 krustnagliņas

olīveļļa cepšanai

 

Pagatavošana:

1. Visas sausās garšvielas saber piestiņā un saberž pulverī. Blendera krūzē ielej kokosriekstu pienu, pievieno sīpolu, ingveru, čili un sasmalcinātās garšvielas. Visu sablenderē viendabīgā masā.

2. Pannā ielej olīveļļu un apcep zeltaini brūnus gabaliņos sagrieztus vistu šķiņķīšus. Tad virsū uzlej sablenderēto kokosriekstu piena masu un vāra 10 minūtes. Pasniedz karstu ar rīsiem vai citām piedevām.


Ēd laimīgs!

Ilze

Komentāri

Populāras ziņas