Vista Floridas gaumē
Šis sautējums būs ar austrumu garšu un apelsīna piesitienu
Pagatavošana:
1. Vistu sagriež palielos gabaliņos, nosusina. Apber ar miltiem, sāli un pipariem. Visu apvīļā
2. Pannā ielej nedaudz eļļas un apcep vistas gabaliņus zeltaini brūnus. Tad ar putu smeļamo karoti pārliek uz šķīvja
3. Pannā, ja nepieciešams ielej olīveļļu un apcep sīpolus, seleriju kātus, burkānus. Bieži apmaisa un cep 5 minūtes. Tad pievieno vistas gabaliņus, apelsīnu miziņu, sulu un mīkstumu. Pielej buljonu, sojas mērci, medu un turpina vārīt 5 minūtes
4. Pievieno sagrieztu papriku, kabaci un karsē 10 minūtes, līdz dārzeņi mīksti. Pasniedz ar rīsiem vai krāsnī ceptiem kartupuļiem
Ēd laimīgs!
Ilze
Sastāvdaļas:
900 g atkauloti vistu šķiņķīši
2 ēdamk. kviešu miltu
1 smalki sagriezts sīpols
3 sagriezti seleriju kāti
300 ml vistas buljona
2 ēdamk. sojas mērces
1 ēdamk. medus
1 apelsīna sarīvēta miziņa un sula
1 apelsīna mīkstus
2 sagriezti burkāni
1 sarkanā vai dzeltenā paprika
sāls, pipari
eļļa cepšanai
900 g atkauloti vistu šķiņķīši
2 ēdamk. kviešu miltu
1 smalki sagriezts sīpols
3 sagriezti seleriju kāti
300 ml vistas buljona
2 ēdamk. sojas mērces
1 ēdamk. medus
1 apelsīna sarīvēta miziņa un sula
1 apelsīna mīkstus
2 sagriezti burkāni
1 sarkanā vai dzeltenā paprika
sāls, pipari
eļļa cepšanai
Pagatavošana:
1. Vistu sagriež palielos gabaliņos, nosusina. Apber ar miltiem, sāli un pipariem. Visu apvīļā
2. Pannā ielej nedaudz eļļas un apcep vistas gabaliņus zeltaini brūnus. Tad ar putu smeļamo karoti pārliek uz šķīvja
3. Pannā, ja nepieciešams ielej olīveļļu un apcep sīpolus, seleriju kātus, burkānus. Bieži apmaisa un cep 5 minūtes. Tad pievieno vistas gabaliņus, apelsīnu miziņu, sulu un mīkstumu. Pielej buljonu, sojas mērci, medu un turpina vārīt 5 minūtes
4. Pievieno sagrieztu papriku, kabaci un karsē 10 minūtes, līdz dārzeņi mīksti. Pasniedz ar rīsiem vai krāsnī ceptiem kartupuļiem
Ēd laimīgs!
Ilze
Komentāri
Ierakstīt komentāru