šokolādes un zemesriekstu gardumiņš
Šis gardumiņš garšos tiem, kuri ir zemesriektu cienītāji. Viegli pagatavojams, jo nav jācep, bet tikai jāsamaisa. Bezglutēna
Sastāvdaļas:
200 g zemesriekstu sviests (man patīk Nutego ar riekstu gabaliņiem)
100 ml DanSukker dzidrais sīrups
100 g kokosriekstu milti
100 g tumšā šokolāde
1 ēdamk. kokosriekstu eļļa
200 g zemesriekstu sviests (man patīk Nutego ar riekstu gabaliņiem)
100 ml DanSukker dzidrais sīrups
100 g kokosriekstu milti
100 g tumšā šokolāde
1 ēdamk. kokosriekstu eļļa
Pagatavošana:
1. Traukā samaisa zemesriektu sviestu, miltus un sīrupu. Masu ieklāj 20x20cm lielā formā, kurā ieklāta pārtikas plēve. Visu kārtīgi piepresē un izlīdzina
2. Mazā katliņā ielej nedaudz ūdens un liek vārīties. Uzliek bļodu, kurā ieliek šokolādi un kokosriekstu eļļu. Maisa, kamēr viss ir izkusis. Tad to visu pārlej zemesriekstu masai. Formu liek ledusskapī uz 15 minūtēm un gardumiņš ir gatavs
Ēd laimīgs!
Ilze
Komentāri
Ierakstīt komentāru