Krēmīgais orzo makaronu sacepums ar cukini
Orzo makaroniem ir patīkama tekstūra. Šis ēdiens labi garšo viens pats, bet var pasniegt arī ar svaigu tomātu salātiem.
Pagatavošana:
1. Makaronus izvāra atbilstoši norādei uz iepakojuma. Rūpīgi notecina zem auksta ūdens un ieber bļodā
2. Makaroniem pievieno sarīvētu cukini, konservētas pupiņas, pusi no sarīvētā siera, iemaisa saldo krējumu. Pievieno rīvētu citrona miziņu, sāli, piparus un sakapātas pētersīļu lapiņas
3. Cepeškrāsni sakarsē 200 C
4. Visu sagatavoto masu lej cepamtraukā 20x30cm un pārkaisa ar atlikušo sieru. Cep 20 - 30 minūtes
5. Izņem no cepeškrāsns, apber ar pētersīļu lapiņām un pasniedz siltu
Ēd laimīgs!
Ilze
Sastāvdaļas:
250 g orzo makaronu (līdzīgi rīsu graudiņiem)
300 ml saldā krējuma
1/2 citrona miziņas
1 zaļais cukini
400 g konservētas pupiņas
100 g sarīvēta Čederas siera
pētersīļu lapiņas
2 tējk. sāls,
1 tējk. pipari
250 g orzo makaronu (līdzīgi rīsu graudiņiem)
300 ml saldā krējuma
1/2 citrona miziņas
1 zaļais cukini
400 g konservētas pupiņas
100 g sarīvēta Čederas siera
pētersīļu lapiņas
2 tējk. sāls,
1 tējk. pipari
Pagatavošana:
1. Makaronus izvāra atbilstoši norādei uz iepakojuma. Rūpīgi notecina zem auksta ūdens un ieber bļodā
2. Makaroniem pievieno sarīvētu cukini, konservētas pupiņas, pusi no sarīvētā siera, iemaisa saldo krējumu. Pievieno rīvētu citrona miziņu, sāli, piparus un sakapātas pētersīļu lapiņas
3. Cepeškrāsni sakarsē 200 C
4. Visu sagatavoto masu lej cepamtraukā 20x30cm un pārkaisa ar atlikušo sieru. Cep 20 - 30 minūtes
5. Izņem no cepeškrāsns, apber ar pētersīļu lapiņām un pasniedz siltu
Ēd laimīgs!
Ilze
Komentāri
Ierakstīt komentāru