Brauniji ar dzērvenēm

 

Šim braunijam pievienotās dzērvenes piešķirs kūkai svaigumiņu un skābumiņu

Sastāvdaļas:
150 g tumšās šokolādes
150 g sviesta
130 g kviešu miltu
3 olas
100 g svaigu dzērveņu
180 g cukura
30 g kakao pulvera
1 tējk. vaniļas ekstrakta
šķipsniņa sāls
50 g riekstu

Pagatavošana:
1. Ūdens peldē izkausē šokolādi kopā ar sviestu
2. Olas viegli saputo kopā ar cukuru, vaniļas ekstraktu un sāli
3. Bļodā iesijā miltus, pievieno kakao. Samaisa. Tad pievieno sakultas olas, dzērvenes, riekstus un atdzesētu izkausētu šokolādi. Visu samaisa un lej formā 20x20cm, kurā ieklāts cepampapīrs. Cep 180 C cepeškrāsnī 25 minūtes. Atdzesē, sagriež un pasniedz

Ēd laimīgs!
Ilze

Komentāri

Populāras ziņas