Sēņu kišs ar puraviem
Sastāvdaļas:
2 loksnes kārtāinās mīklas
1 ripiņās sagriezts puravs
200 g sagriezti šampinjoni
2 olas
100 ml saldā krējuma
50 g rīvēta Parmas siera
sāls, pipari
1 tējk. garšvielu maisījuma Toskānas bruschetta vai mocarella sieram un tomātiem (vai jūsu iecienītā)
sviests un olīveļļa cepšanai
2 loksnes kārtāinās mīklas
1 ripiņās sagriezts puravs
200 g sagriezti šampinjoni
2 olas
100 ml saldā krējuma
50 g rīvēta Parmas siera
sāls, pipari
1 tējk. garšvielu maisījuma Toskānas bruschetta vai mocarella sieram un tomātiem (vai jūsu iecienītā)
sviests un olīveļļa cepšanai
Pagatavošana:
1. Kārtainās mīklas loksnes izņem no saldētavas un atlaidina
2. Pannā izkausē sviestu, pievieno olīveļļu un apcep šampinjonus, puravus. Cep 5 minūtes un ik pa mirklim apmaisa.
3. Apceptajos šampinjonos iemaisa olas, saldo krējumu un garšvielas
4. Apaļā formā 20cm ieklāj cepampapīru un izklāj izrullētu kārtaino mīklu tā, lai veidojas groziņš. Ielej šampinjonu masu un pārkaisa ar Parmas sieru. Cep 30 min 180 C
Ēd laimīgs!
Ilze
Komentāri
Ierakstīt komentāru