Pufigās pankūkas
Recepte 20 pankūkām
Sastāvdaļas:
400 ml kefīra
1 tējk. cepamā pulvera
2 olas
šķipsniņa sāls
150 g kviešu miltu
olīveļļa cepšanai
400 ml kefīra
1 tējk. cepamā pulvera
2 olas
šķipsniņa sāls
150 g kviešu miltu
olīveļļa cepšanai
Pagatavošana:
1. Bļodā ielej kefīru, kuram pievienots cepamais pulveris. Atstāj uz 10 minūtēm, lai sākas rūgšanas process
2. Kefīram pievieno olas, sāli un miltus. Visu sajuc un cep nelielas pankūkas. Pasniedz ar medu, skābu krējumu un ogām
Ēd laimīgs!
Ilze
Komentāri
Ierakstīt komentāru