PURPURA ņiprais
Vislabāk vitamīnus uzņemt, dzerot vitamīniem bagāto biešu sulu
2 lielas porcijas
Sastāvdaļas:
2 mazas nomizotas bietes
180 g dzērveņu (var likt mazāk, ja gribās ne tik skābenu garšu)
4 āboli
1 cm garš nomizots svaigs ingvers
100 g bezpiedevu jogurta
2 mazas nomizotas bietes
180 g dzērveņu (var likt mazāk, ja gribās ne tik skābenu garšu)
4 āboli
1 cm garš nomizots svaigs ingvers
100 g bezpiedevu jogurta
Pagatavošana:
1. Bietes, ābolus un ingveru liek sulu spiedē un izspiež sulu
2. Sulu lej blendera krūzē, pievieno dzērvenes un jogurtu. Visu sablenderē. Pasniedz nekavējoties
Ēd laimīgs!
Ilze
Komentāri
Ierakstīt komentāru