Vista ķiploku un čili marinādē
Ja patīk asi un pikanti ēdieni, tad šīs vistiņas būs gards ēdiens pusdienu maltītē
Sastāvdaļas:
1 kg vistas kājiņu
1 kg vistas kājiņu
Marinādei:
2 tējk. garšviela sumaks (viegli skābena ar citrona garšu)
3 lielas daiviņas saspiesta ķiploka
1 tējk. čili pārslas
1 tējk. tomātu pastas
1 tējk. granātābolu sīrupa
1 ēdamk. olīveļļas
1 ēdamk. sojas mērces
Pagatavošana:
1. Visas marinādes sastāvdaļas sajauc lielā bļodā un pievieno vistu kājas. Gaļu apvīļā ar marinādi un atstāj vismaz uz 1 stundu marinēties
2. Cepeškrāsni sakarsē 180 C
3. Gaļu izliek karstumizturīgā traukā, apslaka ar olīveļļu un uzkaisa sezama sēkliņas. Liek cepeškrāsnī uz 30 minūtēm. Gatavas pārber ar grānātābola daiviņām
Ēd laimīgs!
Ilze
Komentāri
Ierakstīt komentāru