Sēņu un puravu kišs
Sastāvdaļas:
3 plāksnes kārtainās rauga mīklas
250 gr brūnie šampinjoni
1 paliels puravs
80 gr žāvēta bekona
2 olas
150 gr jebkāds krēmsiers (var izmantot arī ar garšaugiem)
Pagatavošana:
1. Kārtainās mīklas plāksnes izņem no saldētavas un atlaidina
2. Pannā apcep gabaliņos sagrieztu žāvēto gaļiņu, pievieno ripiņās sagrieztu puravu un sēnes. Visu apmaisot apcep. Pievieno garšvielas
3. Izvēlās apaļu 24 cm diametrā lielu cepamtrauku, kuru iesmērē ar sviestiņu. Ieklāj kā groziņu kārtaino mīklu. Liek cepeškrāsnī 180 C uz 10 minūtēm pacepties, lai pamatne nav jēla
4. Bļodā pārliek saceptos dārzeņus ar gaļu un iemaisa olas un krēmsieru. Visu masu ielej kārtainās mīklas traukā. Uzrīvē nedaudz sieru un liek atpakaļ cepeškrāsnī. Cep 30 minūtes. Var pasniegt siltu vai atdzesētu
3 plāksnes kārtainās rauga mīklas
250 gr brūnie šampinjoni
1 paliels puravs
80 gr žāvēta bekona
2 olas
150 gr jebkāds krēmsiers (var izmantot arī ar garšaugiem)
1 tējk. jūsu iecienītās garšvielas (man patīk Toskānas bruschetta)
Parmas siers pārkaisīšanai
Parmas siers pārkaisīšanai
Pagatavošana:
1. Kārtainās mīklas plāksnes izņem no saldētavas un atlaidina
2. Pannā apcep gabaliņos sagrieztu žāvēto gaļiņu, pievieno ripiņās sagrieztu puravu un sēnes. Visu apmaisot apcep. Pievieno garšvielas
3. Izvēlās apaļu 24 cm diametrā lielu cepamtrauku, kuru iesmērē ar sviestiņu. Ieklāj kā groziņu kārtaino mīklu. Liek cepeškrāsnī 180 C uz 10 minūtēm pacepties, lai pamatne nav jēla
4. Bļodā pārliek saceptos dārzeņus ar gaļu un iemaisa olas un krēmsieru. Visu masu ielej kārtainās mīklas traukā. Uzrīvē nedaudz sieru un liek atpakaļ cepeškrāsnī. Cep 30 minūtes. Var pasniegt siltu vai atdzesētu
Ēd laimīgs!
Ilze
Komentāri
Ierakstīt komentāru