Baltās šokolādes pudiņš
Sastāvdaļas:
200 gr sviesta
80 gr baltā šokolāde
175 gr brūnais cukurs
1 tējk. malts ingvers
3 lielas olas
100 gr sasmalcināti valrieksti
180 gr mandeļu miltu
salds krējums un avenes servēšanai
200 gr sviesta
80 gr baltā šokolāde
175 gr brūnais cukurs
1 tējk. malts ingvers
3 lielas olas
100 gr sasmalcināti valrieksti
180 gr mandeļu miltu
salds krējums un avenes servēšanai
Pagatavošana:
1. Šokolādi kopā ar sviestu un cukuru izkausē ūdens peldē
2. Noņem no uguns un iemaisa valriekstus, mandeļu miltus un ingveru
3. Olas viegli sakuļ un pievieno šokolādes masai
4. Masu ielej silikona formā un cep 45 minūtes 180 C cepeškrāsnī
5. Atdzesē un pasniedz ar sakultu putukrējumu un svaigām avenēm
Ēd laimīgs!
Ilze
Komentāri
Ierakstīt komentāru