Sviesta ķirbja un saldā kartupeļa karijs

 

Sastāvdaļas:
400 ml kokospiena
300 ml dārzeņu buljona
400 g konservēti sasmalcināti tomāti
1 liels saldais kartupelis
1 kg sviesta ķirbja
1 sarkanais sīpols
1 sarkanais čili
5 cm sarīvēts svaigs ingvers
2 daiviņas ķiploka
1 tējk. kurkuma
1 tējk. malta koriandra
1/2 tējk. malta kanēļa
1 tējk. sāls

Pagatavošana:
1. Sīpolu, čili, ingveru, ķiploku, kurkumu, koriandru, kanēli un sāli sablenderē biezenī. Lai tas notiktu vieglāk, pielejiet dažas ēdamkarotes kokospiena
2. Katliņā liek sablenderēto masu, apmaisot apcep. Tad pievieno kokospienu, tomātus, buljonu, kubiciņos sagrieztu ķirbi un saldo kartupeli. Uzliek vāku un sutina 30 minūtes
3. Pasniedz ar rīsiem, Laima daiviņu, koriandra lapiņām

Ēd laimīgs!
Ilze

Komentāri

Populāras ziņas