Sviesta ķirbja un saldā kartupeļa karijs
Sastāvdaļas:
400 ml kokospiena
300 ml dārzeņu buljona
400 g konservēti sasmalcināti tomāti
1 liels saldais kartupelis
1 kg sviesta ķirbja
1 sarkanais sīpols
1 sarkanais čili
5 cm sarīvēts svaigs ingvers
2 daiviņas ķiploka
1 tējk. kurkuma
1 tējk. malta koriandra
1/2 tējk. malta kanēļa
1 tējk. sāls
400 ml kokospiena
300 ml dārzeņu buljona
400 g konservēti sasmalcināti tomāti
1 liels saldais kartupelis
1 kg sviesta ķirbja
1 sarkanais sīpols
1 sarkanais čili
5 cm sarīvēts svaigs ingvers
2 daiviņas ķiploka
1 tējk. kurkuma
1 tējk. malta koriandra
1/2 tējk. malta kanēļa
1 tējk. sāls
Pagatavošana:
1. Sīpolu, čili, ingveru, ķiploku, kurkumu, koriandru, kanēli un sāli sablenderē biezenī. Lai tas notiktu vieglāk, pielejiet dažas ēdamkarotes kokospiena
2. Katliņā liek sablenderēto masu, apmaisot apcep. Tad pievieno kokospienu, tomātus, buljonu, kubiciņos sagrieztu ķirbi un saldo kartupeli. Uzliek vāku un sutina 30 minūtes
3. Pasniedz ar rīsiem, Laima daiviņu, koriandra lapiņām
1. Sīpolu, čili, ingveru, ķiploku, kurkumu, koriandru, kanēli un sāli sablenderē biezenī. Lai tas notiktu vieglāk, pielejiet dažas ēdamkarotes kokospiena
2. Katliņā liek sablenderēto masu, apmaisot apcep. Tad pievieno kokospienu, tomātus, buljonu, kubiciņos sagrieztu ķirbi un saldo kartupeli. Uzliek vāku un sutina 30 minūtes
3. Pasniedz ar rīsiem, Laima daiviņu, koriandra lapiņām
Ēd laimīgs!
Ilze
Ilze
Komentāri
Ierakstīt komentāru