Briseles kāposti ar marinētiem citroniem
Marinētu citronu recepte atrodama blogā, ievadot meklētājā vārdu "citrons", jo tieši marinētie citronu piedod ēdienam labu garšu
Sastāvdaļas:
1 liels puravs
500 gr Briseles kāposti2 saspiestas ķiploka daiviņas
1/2 marinēta citrona (recepte blogā)
1/2 tējk. malts kanēlis
1 tējk. sāls
130 ml ūdens
svaigs pētersīlis,
grānātābola sēkliņas
malti pipari
olīveļļa un sviests cepšanai
Pagatavošana:
1. Sakarsē pannā sviestu un olīveļļu, kurā apcep ripiņās sagrieztu puravu. Apmaisot, cep 5 minūtes
2. Pievieno mazos gabaliņos sagrieztu marinētu citronu un ķiploka daiviņas. Pieber kanēli, sāli un piparus.
3. Pievieno uz pusēm sagrieztus Briseles kāpostus, pielej ūdeni. Uzliek vāku un cep 15 minūtes
4. Pasniedz ar zaļumiem un granātābola sēkliņām
1. Sakarsē pannā sviestu un olīveļļu, kurā apcep ripiņās sagrieztu puravu. Apmaisot, cep 5 minūtes
2. Pievieno mazos gabaliņos sagrieztu marinētu citronu un ķiploka daiviņas. Pieber kanēli, sāli un piparus.
3. Pievieno uz pusēm sagrieztus Briseles kāpostus, pielej ūdeni. Uzliek vāku un cep 15 minūtes
4. Pasniedz ar zaļumiem un granātābola sēkliņām
Ēd laimīgs!
Ilze
Komentāri
Ierakstīt komentāru