Melleņu siera kūka
Sastāvdaļas:
Pamatnei:
150 g "Selga" cepumi
90 g kausēta sviesta
150 g "Selga" cepumi
90 g kausēta sviesta
Krēmam:
180 g krēmsiera
400 g grieķu jogurta
100 g biezpiena
300 g iebiezinātais piens
1/2 bundžas vārītā iebiezinātā piena
180 g krēmsiera
400 g grieķu jogurta
100 g biezpiena
300 g iebiezinātais piens
1/2 bundžas vārītā iebiezinātā piena
50 ml piena
20 g želatīna
300 g lielogu mellenes
1 laima sula
20 g želatīna
300 g lielogu mellenes
1 laima sula
Pagatavošana:
1. Cepumus saberž un sajauc ar izkausētu sviestu. Ieber tortes formā 24 cm un piepresē. Liek ledusskapī
2. Gatavo krēmu: miksera bļodā kuļ krēmsieru, grieķu jogurtu, biezpienu, iebiezināto pienu. Pievieno laima sulu
3. Mazā katliņā ielej pienu un uzbriedina želatīnu. Tad liek uz mazas liesmas karsēties. Maisa, kamēr želatīns izkusis. Tad pievieno krēma masai
4. Izņem no ledusskapja tortes formu. Pamatni pārklāj ar iebiezināto vārīto pienu un pārlej krēma masu. Pa virsu pārber mellenes un liek ledusskapī sastingt
1. Cepumus saberž un sajauc ar izkausētu sviestu. Ieber tortes formā 24 cm un piepresē. Liek ledusskapī
2. Gatavo krēmu: miksera bļodā kuļ krēmsieru, grieķu jogurtu, biezpienu, iebiezināto pienu. Pievieno laima sulu
3. Mazā katliņā ielej pienu un uzbriedina želatīnu. Tad liek uz mazas liesmas karsēties. Maisa, kamēr želatīns izkusis. Tad pievieno krēma masai
4. Izņem no ledusskapja tortes formu. Pamatni pārklāj ar iebiezināto vārīto pienu un pārlej krēma masu. Pa virsu pārber mellenes un liek ledusskapī sastingt
Ēd laimīgs!
Komentāri
Ierakstīt komentāru