Melleņu siera kūka

 


Sastāvdaļas:

Pamatnei:
150 g "Selga" cepumi
90 g kausēta sviesta

Krēmam:
180 g krēmsiera
400 g grieķu jogurta
100 g biezpiena
300 g iebiezinātais piens
1/2 bundžas vārītā iebiezinātā piena
50 ml piena
20 g želatīna
300 g lielogu mellenes
1 laima sula

Pagatavošana:
1. Cepumus saberž un sajauc ar izkausētu sviestu. Ieber tortes formā 24 cm un piepresē. Liek ledusskapī
2. Gatavo krēmu: miksera bļodā kuļ krēmsieru, grieķu jogurtu, biezpienu, iebiezināto pienu. Pievieno laima sulu
3. Mazā katliņā ielej pienu un uzbriedina želatīnu. Tad liek uz mazas liesmas karsēties. Maisa, kamēr želatīns izkusis. Tad pievieno krēma masai
4. Izņem no ledusskapja tortes formu.  Pamatni pārklāj ar iebiezināto vārīto pienu un pārlej krēma masu. Pa virsu pārber mellenes un liek ledusskapī sastingt

Ēd laimīgs!

Komentāri

Populāras ziņas