Rabarberu drumstalu plātsmaize
Kad laika nav nemaz, bet gribās kādu saldu našķi, tad šī recepte ir visām aizņemtajām un steidzīgajām.
Ēd laimīgs!
Ilze
Sastāvdaļas:
120 g sviesta
100 g kviešu miltu
100 g auzu pārslu
130 g cukura
350 g rabarberu
2 ēd.k. mandeļu skaidiņu
120 g sviesta
100 g kviešu miltu
100 g auzu pārslu
130 g cukura
350 g rabarberu
2 ēd.k. mandeļu skaidiņu
Pagatavošana:
1. Miltus, auzu pārslas, 100 g cukuru un sviestu ar pirkstiem saberž drumstalās
2. Rabarberus sagriež mazos gabaliņos un apber ar atlikušo cukura. Visu sajauc
3. Cepamformā 20x20cm ieklāj cepampapīru, kurš iesmērēts ar sviestu. Formā izlīdzina 2/3 drumstalas, tad ieklāj rabarberus. Atlikušās drumstalas sajauc ar mandeļu skaidiņām un pārber pāri
4. Cep 180 C 30 minūtes
5. Pasniedz ar saldējumu vai putukrējumu
P.s. Es pagatavoju vegānisko bezē: apmēram 150 ml konservētu turku zirņu šķidrumu putoju ar 70 g pūdercukura
1. Miltus, auzu pārslas, 100 g cukuru un sviestu ar pirkstiem saberž drumstalās
2. Rabarberus sagriež mazos gabaliņos un apber ar atlikušo cukura. Visu sajauc
3. Cepamformā 20x20cm ieklāj cepampapīru, kurš iesmērēts ar sviestu. Formā izlīdzina 2/3 drumstalas, tad ieklāj rabarberus. Atlikušās drumstalas sajauc ar mandeļu skaidiņām un pārber pāri
4. Cep 180 C 30 minūtes
5. Pasniedz ar saldējumu vai putukrējumu
P.s. Es pagatavoju vegānisko bezē: apmēram 150 ml konservētu turku zirņu šķidrumu putoju ar 70 g pūdercukura
Ēd laimīgs!
Ilze
Komentāri
Ierakstīt komentāru