Gardā rabarberkūka
Sastāvdaļas:
500 g rabarberu
180 g biezpiens
250 g kviešu miltu
70 ml vīnogu kauliņu eļļa
1 ola
1 tējk. vaniļas cukura
1 tējk. cepamais pulveris
500 g rabarberu
180 g biezpiens
250 g kviešu miltu
70 ml vīnogu kauliņu eļļa
1 ola
1 tējk. vaniļas cukura
1 tējk. cepamais pulveris
Pildījumam:
150 g skābs krējums
100 g cukurs
4 tējk. kukurūzas cietes
1 tējk. kanēlis
Pagatavošana:
1. Gatavojam mīklu: bļodā samaisa biezpienu, olu, miltus, olu, vaniļas cukuru, cepamo pulveri un eļļu. Visu kārtīgi ar roku samīca
2. Mīklu ieklāj formā 26 cm ar augstām maliņām un izveido groziņu
3. Rabarberus sagriež kubiciņos un apber ar kartupeļu cieti. Ieber mīklas formā
4. Skābo krējumu sajauc ar cukuru un pārklāj rabarberus. Apber ar kanēli
5. Cep cepeškrāsnī 180 C 45 minūtes
Ēd laimīgs!
Ilze
Komentāri
Ierakstīt komentāru