Gardā rabarberkūka

 


Sastāvdaļas:
500 g rabarberu
180 g biezpiens
250 g kviešu miltu
70 ml vīnogu kauliņu eļļa
1 ola
1 tējk. vaniļas cukura
1 tējk. cepamais pulveris

Pildījumam:
150 g skābs krējums
100 g cukurs
4 tējk. kukurūzas cietes
1 tējk. kanēlis

Pagatavošana:
1. Gatavojam mīklu: bļodā samaisa biezpienu, olu, miltus, olu, vaniļas cukuru, cepamo pulveri un eļļu. Visu kārtīgi ar roku samīca
2. Mīklu ieklāj formā  26 cm ar augstām maliņām un izveido groziņu
3. Rabarberus sagriež kubiciņos un apber ar kartupeļu cieti. Ieber mīklas formā
4. Skābo krējumu sajauc ar cukuru un pārklāj rabarberus. Apber ar kanēli
5. Cep cepeškrāsnī 180 C 45 minūtes

Ēd laimīgs!
Ilze


Komentāri

Populāras ziņas