Dārzeņu sacepums ar ķimeņu sieru
Šo dārzeņu sacepumu var gatavot, lai pasniegtu Līgo vakarā, bet tik pat labi to var pagatavot pēc svētkiem, kad Jāņa bērni ir sadāvinājuši vairākus siera rituļus. Ķimeņu sieru var aizvietot ar kādu citu sieru, piemēram, kādu no Talsu ritulis
Sastāvdaļas:
2 sarkani tomāti
2 dzelteni tomāti
2 zaļie cukīni
300 g ķimeņu siera
3 olas
200 ml saldā krējuma
Sāls, pipari
Garšvielu maisījums Toskānas Bruschetta
2 sarkani tomāti
2 dzelteni tomāti
2 zaļie cukīni
300 g ķimeņu siera
3 olas
200 ml saldā krējuma
Sāls, pipari
Garšvielu maisījums Toskānas Bruschetta
Pagatavošana:
1. Tomātus, cukīni un sieru sagriež šķēlēs
2. Cepamtraukā 20x30cm pamīšus kārto dārzeņus un sieru. Kabaci apvārta garšvielu maisījumā
3. Olas sakuļ ar saldo krējumu, pievieno sāli un piparus. Pārlej dārzeņiem.
4. Cep 180 C 45 minūtes
Ēd laimīgs!
Ilze
Komentāri
Ierakstīt komentāru