Kvinojas graudu salāti ar brokoli, ķirbi un Brie sieru
Sastāvdaļas:
Salātiem:
150 gr kvinojas graudu
300 ml ūdens
1 brokolis
300 gr sviesta ķirbis
50 gr Brie siers
pētersīļu zaļumi
300 ml ūdens
1 brokolis
300 gr sviesta ķirbis
50 gr Brie siers
pētersīļu zaļumi
Mērcei:
1 ēdamk. ķirbju sēklu eļļa
1 ēdamk. olīveļļa
1 ēdamk. medus
1 ēdamk. ābolu etiķis
1/3 tējk. čili pārslas
sāls un pipari
1 ēdamk. ķirbju sēklu eļļa
1 ēdamk. olīveļļa
1 ēdamk. medus
1 ēdamk. ābolu etiķis
1/3 tējk. čili pārslas
sāls un pipari
Pagatavošana:
1. Kvinojas graudus noskalo un liek katliņā uz lēnas uguns vārīties, līdz ūdens ir izvārījies
2. Brokoļa rozetes kopā ar kubiciņos sagrieztu ķirbi apslaka ar olīveļļu un liek cepeškrānī 180 C 20 minūtes cepties
3. Visas mērcei paredzētās sastāvdaļas sajauc mazā bļodiņā
4. Izvārīto kvinoju sajauc ar dārzeņiem un mērci. Uzbirdina kubiciņos sagrieztu sieru un pētersīļu lapiņas
Ēd laimīgs!
Ilze
Komentāri
Ierakstīt komentāru