Cannelloni ar spinātiem un rikotu
Sastāvdaļas:
6 porcijas
250 gr. saldēti spināti
250 gr. rikotas
3 saspiestas ķiploka daiviņas
720 gr. saldās paprikas lečo
sāls, pipari
sāls, pipari
1 tējk. Provansas garšviela
16 cannelloni caurulītes
16 cannelloni caurulītes
Pagatavošana:
1. Bļodā samaisa atlaidinātus spinātus ar rikotu, pievieno ķiploku, sāli un piparus
2. Stikla traukā 30x22 cm sāk ieklāt vienā kārtā pildītas cannelloni caurulītes. Ar mazo karotīti iepilda spinātu pildījumu. Lečo pārlej bļotā un ar rokas mikseri sablenderē viendabīgā mērcē, kuras klāt pieliek Provansas garšvielas. Šo mērci pārlej pāri cannelloni caurulītēm un 30 minūtes cep cepeškrāsnī 180 C
3. Pasniedz ar svaigiem salātiem
Ēd laimīgs!
Ilze
Komentāri
Ierakstīt komentāru