Redīsu un fenheļa salāti
Sastāvadaļas:
300 gr. redīsu
1 liels fenhelis
100 gr salātu mix
2 ēdamk. citronu sulas
5 ēdamk. olīveļļas
1/2 tējk. sāls
1/2 tējk. maltu melnu piparu
300 gr. redīsu
1 liels fenhelis
100 gr salātu mix
2 ēdamk. citronu sulas
5 ēdamk. olīveļļas
1/2 tējk. sāls
1/2 tējk. maltu melnu piparu
Pagatavošana:
1. Nomazgājiet redīsus, fenheli un virtuves kombainā sarīvējiet plānās šķēlītēs
2. Ielieciet fenheli un redīsus bļodā ar ledus aukstu ūdeni. Atstājiet 15 minūtes, lai dārzeņi kļūst kraukšķīgi
3. Pagatavojiet mērci no citrona sulas, olīveļļas, sāls un pipariem
4. Lielā bļodā lieciet salātu mix. Sarīvēto fenheli un redīsus nosusiniet virtuves dvielī vai salātu centrifūgā. Pievienojiet salātiem un pārlejiet ar mērci. Rotājiet ar fenheļa zaļumiem
Ēd laimīgs!
Ilze
Komentāri
Ierakstīt komentāru