Redīsu un fenheļa salāti

Sastāvadaļas:
300 gr. redīsu
1 liels fenhelis
100 gr salātu mix
2 ēdamk. citronu sulas
5 ēdamk. olīveļļas
1/2 tējk. sāls
1/2 tējk. maltu melnu piparu

Pagatavošana:
1. Nomazgājiet redīsus, fenheli un virtuves kombainā sarīvējiet plānās šķēlītēs
2. Ielieciet fenheli un redīsus bļodā ar ledus aukstu ūdeni. Atstājiet 15 minūtes, lai dārzeņi kļūst kraukšķīgi
3. Pagatavojiet mērci no citrona sulas, olīveļļas, sāls un pipariem
4. Lielā bļodā lieciet salātu mix. Sarīvēto fenheli un redīsus nosusiniet virtuves dvielī vai salātu centrifūgā. Pievienojiet salātiem un pārlejiet ar mērci. Rotājiet ar fenheļa zaļumiem

Ēd laimīgs!
Ilze
 

Komentāri

Populāras ziņas