Tom kha gai asā vistas zupa ar kokosriekstu pienu un rīsu nūdelēm

Sastāvdaļas:
1 litrs vistas gaļas buljona
400 ml kokosriekstu piena
400 gr. vistas filejas
300 gr. svaigi šampinjoni
1 litrs vistas gaļas buljona
400 ml kokosriekstu piena
400 gr. vistas filejas
300 gr. svaigi šampinjoni
125 gr rīsu nūdeles
125 gr. ķiršu tomātiņi
1 paciņa Green curry paste (50gr.)
4 tējk. laima sulas
3 tējk. zivju mērces
1 laima lapa
1/2 tējk. cukurs
1 tējk. sāls
svaigas pētersīļa lapiņas
1 paciņa Green curry paste (50gr.)
4 tējk. laima sulas
3 tējk. zivju mērces
1 laima lapa
1/2 tējk. cukurs
1 tējk. sāls
svaigas pētersīļa lapiņas
Pagatavošana:
1. Katlā uzsilda buljonu. Pēc tam sāk pievienot mazos gabaliņos sagrieztu vistas fileju un šampinjonus. Pievieno pastu, laima sulu un lapu, zivju mērci, sāli un cukuru. Vāra 10 minūtes, tad pievieno kokospienu, sagrieztus tomātus un rīsu nūdeles. Turpina vārīt vēl 6 minūtes
2. Pasniedziet karstu un dekorē ar pētersīļa lapiņām
Ēd laimīgs!
Ilze
Komentāri
Ierakstīt komentāru