Spinātu un olīvu klaipiņš
Sastāvdaļas:
150 gr kviešu miltu
100 gr pilngraudu miltu
2 tējk. cepamā pulvera
1/2 tējk. sāls
6 olas
60 ml olīveļļas
100 gr svaigas spinātu lapiņas
150 gr kviešu miltu
100 gr pilngraudu miltu
2 tējk. cepamā pulvera
1/2 tējk. sāls
6 olas
60 ml olīveļļas
100 gr svaigas spinātu lapiņas
100 gr melno olīvu bez kauliņiem
40 gr Parmas siera
40 gr Parmas siera
4 ķiploku daiviņas
melnie pipari
melnie pipari
Pagatavošana:
1. Bļodā samaisa miltus, cepamo pulveri un sāli
2. Citā bļodā saputo olas un iekuļ eļļu. Iemaisa sakapātus spinātus un saspiestus ķiplokus. Pievieno miltu maisījumu, sakapātas olīvas, sarīvētu sieru un maltus piparus. Visu uzmanīgi sajauc
3. Cepeškrāsni sakarsē 180 C un mīklu iepilda garenā formā, kurā ieklāts cepampapīrs. Cep 45 minūtes, līdz mīkla nelīp pie koka irbulīša. Atdzesē uz restītēm
Ēd laimīgs!
Ilze
Komentāri
Ierakstīt komentāru