Olu nūdeles ar kabaci un sparģeļiem
Sezonas laikā sparģelis garšo fantastiski. Un tie ir jāēd pavasarī, kad nogatavojas, un ir svaigi un kraukšķīgi.
Sastāvdaļas:
350 gr olu nūdeles
450 gr. sparģeļu
350 gr olu nūdeles
450 gr. sparģeļu
150 ml saldā krējuma
1 neliels sīpols
1 zaļais kabacis
1 neliels sīpols
1 zaļais kabacis
50 gr sarīvēta Parmas siera
sāls, pipari
sāls, pipari
eļla cepšanai
Pagatavošana:
1. Katlā uzliek vārīties ūdeni un pēc norādēm uz pakas izvāra makaronus
2. Pa to laiku pannā ielej nedaudz eļlas un apcep sīpolu zeltaini brūnu, pievieno sagrieztus kabača un sparģeļa gabaliņus. Man dārzeņi patīk svaigi un kraukšķīgi. Cepam tikai 3 minūtes, pielej saldo krējumu un uzsilda. Uzberam sāli un piparus.
3. Pannā pie dārzeņiem iecilā izvārītās olu nūdeles.
4. Katrai porcijai uzrīvē sieru
Ēd laimīgs!
Ilze
Komentāri
Ierakstīt komentāru