Pikantais mango krēms ar garnelēm

Šī ir lieliska uzkoda, lai sāktu maltīti. Un vienmēr, kad to pasniedzu ciemiņiem, tā liek garšas kārpiņām dejot, jo visa ēdiena mazais noslēpums ir čili

Sastāvdaļas:
1 mango
1 ēdamk. laima sulas
1/4 tējk. kajennas pipari
8 attīrītas garneles
sviests cepšanai
1 ķiploka daiviņa
sāls

Pagatavošana:
1. Blenderī liek notīrītu, gabaliņos sagrieztu mango, laima sulu un kajennas piparus. Visu samaļ viendabīgā masā
2. Pannā izkausē sviestu, saspiestu ķiploku un apcep tajā garneles, pievienojot nedaudz sāli
3. Mango krēmu sadala 4 glāzītēs (50 ml) un katrā ieliek pa divām garnelēm

Komentāri

Populāras ziņas