Pikantais mango krēms ar garnelēm
Šī ir lieliska uzkoda, lai sāktu maltīti. Un vienmēr, kad to pasniedzu ciemiņiem, tā liek garšas kārpiņām dejot, jo visa ēdiena mazais noslēpums ir čili
Sastāvdaļas:
1 mango
1 ēdamk. laima sulas
1/4 tējk. kajennas pipari
8 attīrītas garneles
sviests cepšanai
1 ķiploka daiviņa
sāls
1 mango
1 ēdamk. laima sulas
1/4 tējk. kajennas pipari
8 attīrītas garneles
sviests cepšanai
1 ķiploka daiviņa
sāls
Pagatavošana:
1. Blenderī liek notīrītu, gabaliņos sagrieztu mango, laima sulu un kajennas piparus. Visu samaļ viendabīgā masā
2. Pannā izkausē sviestu, saspiestu ķiploku un apcep tajā garneles, pievienojot nedaudz sāli
3. Mango krēmu sadala 4 glāzītēs (50 ml) un katrā ieliek pa divām garnelēm
Komentāri
Ierakstīt komentāru