Fiksā piparkūku kūka
Ja pēc svētkiem ledusskapī ir aizķērusies piparkūku mīkla, tad vēl tikai trīs sastāvdaļas un kūka ir gatava.
Sastāvdaļas:
200 gr piparkūku mīklas
mazā burciņa apelsīnu marmelāde ar miziņam
200 ml salds krējums
1 ēdamk. cukura
200 gr piparkūku mīklas
mazā burciņa apelsīnu marmelāde ar miziņam
200 ml salds krējums
1 ēdamk. cukura
Pagatavošana:
1. Divās formās 24cm ieklāj izrullētu piparkūku mīklu un cep cepeškrāsnī 160 C 10 minūtes
2. Saputo saldo krājumu ar cukuru
3. Sākam kārtot kūku: apakša liekam izcepto mīklas kārtu, tad marmelādi un saldo krējumu. Nākošo kārtu atkal liekam izceptā mīkla, tad saldo krējumu un virspusi dekorējam ar marmelādes gabaliņiem
30 minūtes un kūka gatava!
1. Divās formās 24cm ieklāj izrullētu piparkūku mīklu un cep cepeškrāsnī 160 C 10 minūtes
2. Saputo saldo krājumu ar cukuru
3. Sākam kārtot kūku: apakša liekam izcepto mīklas kārtu, tad marmelādi un saldo krējumu. Nākošo kārtu atkal liekam izceptā mīkla, tad saldo krējumu un virspusi dekorējam ar marmelādes gabaliņiem
30 minūtes un kūka gatava!
Ēd laimīgs!
Ilze
Ilze
Komentāri
Ierakstīt komentāru