Zemesriekstu sviesta cepumi ar šokolādi

 


Kraukšķīgi un mutē kūstoši cepumi pēcpusdienas kafijas pauzei.

Sastāvdaļas:
220 gr. sviesta
150 gr Muskavado cukura
100 gr. baltā cukura
2 olas
350 gr.kviešu miltu
200 gr. zemesriekstu sviesta
120gr tumšās šokolādes
1 tējk. cepamais pulveris
šķipsniņa sāls

Pagatavošana:

1. Bļodā puto sviestu ar Muskavado cukuru un balto cukuru. Pa vienai pievieno olas.
2. Atsevišķi sajauc miltus ar cepamo pulveri un sāli.
3. Olu masai pamīšus liek miltus un zemesriekstu sviestu.
4. Maisa līdz izveidojas mīkla, kurā iecilā tumšās šokolādes gabaliņus.
5. Liek uz pannas nelielas bumbiņas ar 4cm atstatumu, cep 3min 180 C
6. Tad izņem no krāsns un ar dakšiņu saplacina, cep 12min
7. Atdzesē un mielojās.

Ēd laimīgs!
Ilze

Komentāri

Populāras ziņas