Krāsnī ceptas doradas
Ja jums ir iespēja iegādāties svaigas doradas vai varavīksnes foreles, tad noteikti izmēginiet šo vienkāršo recepti. Variet gatavot virs kilograma smagu foreli, bet tad gan copiet 30 minūtes.
Sastāvdaļas:
Doradas vai varavīksnes foreles
citrons
dilles, garšvielas zivij
sviests
Doradas vai varavīksnes foreles
citrons
dilles, garšvielas zivij
sviests
Pagatavošana:
1. Ieslēdziet cepeškrāsni uz 180 C
2. Uz cepampannas uzklājiet cepampapīru.
3. Iztīrītām zivīm sānos iegrieziet krustiņus, lai labāk savelkas garšvielas. No ārpuses un iekšpuses ierīvējiet ar garšvielu maisījumu. Zivs vēderā ielieciet citrona škelītes, dilles un škelīti sviesta. Tāpat škelīti sviesta uzlieciet zivs augšpusē, lai cepoties tā izkustu un bagātinātu garšu.
4. Pannu lieciet cepeškrāsnī uz 20min
Ēd laimīgs!
Ilze
Komentāri
Ierakstīt komentāru